Over ons

 Talent MeetsTop-team. Ieder met z’n eigen rol en expertise.

Wilma Heideman – Oprichter  TMT
foto Wilma

M. 06 422 44 994

Talent Meets Top heb ik in 2013 opgericht omdat ik werkgevers  bewust wil maken van het reservoir aan interessante studenten binnen het MBO. Het is niet bij iedereen duidelijk dat het MBO is opgebouwd uit vier niveau en dat de studenten van niveau 1 écht verschillen van niveau 4. Dat ik begaan ben met de diversiteit van de MBO-student komt door mijn zoon. Vanwege zijn zware dyslectie is hij op het MBO beland. En zo zijn er meer studenten als mijn zoon. Studenten die bijvoorbeeld een tijdje ziek zijn geweest of een moeilijke thuisperiode achter de rug hebben en daarom andere prioriteiten hadden dan school. Juist deze studenten zijn extra gemotiveerd om zich in te zetten voor hun studie. Dit zijn de studenten met HBO werk- en denkniveau. Meeste van hen stromen moeiteloos door naar het HBO.

Mijn achtergrond is communicatieadviseur. Ik werkte o.a voor de provincie Utrecht, Bestuur Regio Utrecht, KNVKT, Nederlandse Vereniging van Ziekenhuisdirecteuren en VVAA.

Mijn LinkedIn

Mariëtte Postma, de Persoonlijkheids Stylist

Mijn expertise is om mensen te helpen zich professioneel te presenteren. Studenten die meedoen aan het programma Student Business Xperience train ik van tevoren. Hoe stel je je voor, welke kleding trek ik aan bij een sollicitatie en hoe pitch ik in een minuut.  Ik geef presentaties bij bedrijven en opleiders over -onbewuste- signalen door kleding en hoe je deze positief kunt beïnvloeden. Als visagist zorg ik ervoor dat mensen naturel en zelfverzekerd geportretteerd worden.

Mijn LinkedIn

Daniéla Prenger, jongerencoach

Het is bekend dat niet alle studenten geruisloos en zonder hobbels hun studie doorlopen, afronden en makkelijk een baan vinden, integendeel. Terwijl deze studenten vaak het meest gemotiveerd zijn om iets te bereiken. Deze studenten die meedoen aan het programma Student Business Xperience kunnen bij mij terecht voor steun in de rug om uiteindelijk de stap te zetten die ze wel willen maar niet durven.

Mijn achtergrond is communicatieadviseur. Ik werkte onder andere voor ROC van Amsterdam en ROC Midden Nederland. Daarnaast ben ik vrijwilliger jongerencoach bij de Algemene Hulpdienst Nieuwegein.

Mijn LinkedIn

Onze missie

Jonge mensen bewust laten kiezen voor een werkgever die bij hen past, waar zij mooi uitkomen. Als in een vroeg stadium werkgever en werknemer elkaar leren kennen, vergroot dat de kans op een geslaagde match. Daarbij is zowel de werkgever als werknemer gebaat. Ook de relatie tussen het onderwijs en bedrijfsleven speelt een belangrijke rol voor de doorstroming naar de arbeidsmarkt. Als vertegenwoordigers van onderwijs en bedrijfsleven elkaar regelmatig spreken, kunnen zij kennis uitwisselen. Het onderwijs kan het aanbod van haar studenten zo beter afstemmen op de behoeftes van het bedrijfsleven. Dit vergroot de kansen op de arbeidsmarkt van de studenten.

Onze visie
Een betere aansluiting tussen het onderwijs, overheid en bedrijfsleven zorgt ervoor dat studenten straks een betere aansluiting hebben op de arbeidsmarkt. Met als gevolg straks meer kans op werk. In de toekomst zal werkgarantie belangrijker worden dan een baan.