Wie zijn wij

 Talent Meets Top Team Wilma Heideman & Jeannette Schols

‘Als je doet wat je leuk vindt, hoef je nooit te werken’
citaat van Mahatma Gandhi

Deze quote sluit mooi aan op onze ambitie:
 

Iedereen fluitend naar zijn werk!

 

 

Een goede match tussen werkgever en werknemer is van essentieel belang. Wij geloven dat mensen gelukkiger worden en beter presteren als ze werk doen dat hen voldoening en erkenning geeft. Dit begint met een professionele presentatie waarbij je jezelf op een authentieke manier laat zien. Daarom hebben wij het online programma Here I am! ontwikkeld.

 

Wilma Heideman heeft als communicatieadviseur bij verschillende organisaties gewerkt. Zo kwam zij in aanraking met diverse bedrijfsculturen. Bij elke bedrijfscultuur hoort een manier van communiceren, omgang, kleding en sfeer. Als de bedrijfscultuur goed matcht met de werknemer, profiteren zowel de werkgever als werknemer daarvan. Daarom is het van belang dat werkgevers een juist beeld krijgen van de sollicitanten.

Wilma werkte onder andere voor ROC van Amsterdam, ROC Midden Nederland, Hogeschool Utrecht, provincie Utrecht, Bestuur Regio Utrecht, Koninklijke Nederlandse Vereniging voor Koffie en Thee, Nederlandse Vereniging van Ziekenhuisdirecteuren en Vereniging Voor Arts en Auto.

LinkedIn Wilma Heideman
06-422 44 994

Jeannette Schols is video+fotograaf met onderwijservaring.
Jeannette is gedreven, geduldig, oplossingsgericht en betrouwbaar. Ze is sociaal betrokken en brengt met groot enthousiasme haar kennis over. “Mijn doel is om organisaties en mensen te leren hoe zich op een mooie, eerlijke manier kunnen presenteren zodat hun boodschap impact heeft”.

Het geeft haar veel voldoening om aan starters les te geven. Want in korte tijd kan zij handvatten bieden om professioneler over te komen bij een potentiële werkgever. Dat gaat om hele subtiele veranderingen zoals bijvoorbeeld een juiste pose of camerastandpunt. Het al dan niet toepassen maakt een wereld van verschil uit wat uitstraling betreft. Daarnaast zijn er natuurlijk nog tal van andere zaken van invloed op hoe je overkomt. Jeannette vindt het belangrijk dat mensen zich hiervan bewust zijn en dat ze leren om deze technieken toe te passen als ze zich presenteren.

Ze is onder andere werkzaam voor het Oranje Fonds, vakbond FNV, provincie Utrecht en Vereniging Gehandicaptenzorg Nederland, zorgaanbieder Cordaan en technische branche organisatie TVVL.

LinkedIn Jeannette Schols
06-53692701