Here I am!


Here I am! is een interactief online programma dat bestaat uit korte blokjes tekst met tips en tricks, spelletjes en oefeningen. Als de cursisten het programma hebben doorlopen, beschikken zij over een inhoudelijk sterk en mooi vormgegeven cv, een persoonlijke videopitch en hebben zij ervaring opgedaan in het voeren van een zakelijke videocall.

Onderdelen basismodule Here I am!


Inhoudelijk sterk en opvallend cv

Persoonlijke videopitch

Ervaring in voeren zakelijke videocall

Uitleg basismodule:

CV
Stap voor stap leert de cursist wat belangrijk is om in een cv te vermelden en hoe je dit formuleert. Vervolgens leert de student hoe je deze gegevens in een template invoert met als resultaat een inhoudelijk sterk cv met een opvallende vormgeving. De interactieve lesstof bestaat uit tutorials, quizvragen en oefeningen.

Pitchen in 1 minuut
Steeds meer werkgevers verwachten een korte videopitch in plaats van een motivatiebrief. De cursisten schrijven een script en leren hoe zij zichzelf voor de camera presenteren. Het opvallende cv en de videopitch gaan als set naar de werkgever.

Zakelijke videocall
In het derde onderdeel van de basismodule leren cursisten de do’s en dont’s bij het voeren van een zakelijke videocall.
Naast technische basisvaardigheden leren ze een gesprek voeren aan de hand van een zelfgeschreven belscript. De videocall wordt als filmbestand opgenomen en naderhand beoordeeld. Ook deze module is interactief met quizvragen, instructiefilmpjes en invuloefeningen.

Hoe werkt Here I am!

Cursisten ontvangen een eigen inlogcode en kunnen na de kickoff van de docent, zelfstandig het interactieve programma doorlopen. Het resultaat van elke opdracht stuurt de cursist naar zijn of haar docent ter beoordeling.

Extra’s

Het is mogelijk om het basispakket uit te breiden:

  • Resultaten van de leerlingen kunnen ook worden doorgestuurd naar Talent Meets Top ter beoordeling in plaats van naar de docent.
  • De module videocall kan worden aangevuld. Een professionele human resource manager houdt met elke student een videocall en geeft na afloop direct feedback.

Prijzen

De basismodule is al vanaf € 750,- per groep beschikbaar.

tmt@talentmeetstop.nl | Wilma Heideman 06 422 44 994